enda

Paul Feig

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Last Christmas 2019 Instruktion U/Spillefilm
A Simple Favor 2018 Instruktion U/Spillefilm
Ghostbusters 2016 Instruktion U/Spillefilm
Spy 2015 Instruktion U/Spillefilm
The Heat 2013 Instruktion U/Spillefilm
Brudepiger 2011 Instruktion U/Spillefilm
Unaccompanied Minors - Børn Uden Ledsager 2006 Instruktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.