enda

Paul Fejos

(1897 – 1963)

Ungarnsk-født amerikansk instruktør. Født 27/1 1897 (Pál Fejös), død 23/4 1963 - 66 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det gyldne Smil 1935 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Fange Nr. 1 1935 Instruktion DK/Spillefilm
Flugten fra Millionerne 1934 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
De Tolv Klinger 1929 Instruktion U/Spillefilm
Kærlighedsvalsen 1928 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.