enda

Paul Hammerich

(1927 - 1992)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gamle Danmark 1983 Instruktion Tv-serie
Een stor familie 1982 Manus Tv-serie
Matador 1978 Manus Tv-serie
Svinedrengen 1975 Produktion DK/Kort fiktion
Svinedrengen 1974 Manus DK/Kort fiktion
Huset på Christianshavn 1970 Manus Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.