enda

Paul Hartmann

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Maskeballet 1940 Medvirkende U/Spillefilm
Der Rosenkavalier 1925 Medvirkende U/Spillefilm
Fyrstinde Tatjana 1923 Fedja Gorykin U/Spillefilm
Vanina 1922 Octavio U/Spillefilm
Støvlet Kathrine 1921 Greve von Heyst U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.