enda

Paul Hirsch

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mission: Impossible - Ghost Protocol 2012 Klip U/Spillefilm
Source code 2011 Klip U/Spillefilm
Righteous kill 2008 Klip U/Spillefilm
Date movie 2006 Klip U/Spillefilm
The fighting temptations 2004 Klip U/Spillefilm
Ray 2004 Klip U/Spillefilm
Mission to Mars 2000 Klip U/Spillefilm
Store Joe Young 1998 Klip U/Spillefilm
Hard Rain 1998 Klip U/Spillefilm
Imperiet slår igen 1997 Klip U/Spillefilm
Mission: Impossible 1996 Klip U/Spillefilm
I love trouble 1994 Klip U/Spillefilm
Falling down 1993 Klip U/Spillefilm
Brydekamp med Hemingway 1993 Klip U/Spillefilm
Det skjulte ansigt 1992 Klip U/Spillefilm
Driving me crazy 1991 Klip U/Spillefilm
Dollargrin på afveje 1990 Klip U/Spillefilm
Det stærke køn 1989 Klip U/Spillefilm
Forført til succes! 1987 Klip U/Spillefilm
Røvtur på 1. klasse 1987 Klip U/Spillefilm
En vild pjækkedag 1986 Klip U/Spillefilm
Hold på formerne 1984 Klip U/Spillefilm
Den sorte hingst vender tilbage 1983 Klip U/Spillefilm
Creepshow 1982 Klip U/Spillefilm
Døden sletter alle spor 1981 Klip U/Spillefilm
Imperiet slår igen 1980 Klip U/Spillefilm
Den hemmelige kraft 1978 Klip U/Spillefilm
Carrie 1976 Klip U/Spillefilm
Hej mor! 1969 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.