enda

Paul Kelvin

(1914 – 1970)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det kære legetøj 1968 Medvirkende DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Kustode DK/Spillefilm
Orkestret 1967 Medvirkende Tv-film
Nu stiger den 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
En ven i bolignøden 1965 Medvirkende DK/Spillefilm
Premiere i helvede 1964 Medvirkende DK/Spillefilm
Løgn og løvebrøl 1961 Medvirkende DK/Spillefilm
Mig og min familie 1957 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.