enda

Paul Mazursky

(1930 – 2014)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ægteskab for åbent tæppe 1990 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Enemies: A Love Story 1989 Instruktion
Fjender - en historie om kærlighed 1989 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Moon over Parador 1988 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Det helt store knald 1987 Instruktion U/Spillefilm
Helt på spanden i Beverly Hills 1986 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
En russer i New York 1984 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Storm 1982 Instruktion, Manus, Producent U/Spillefilm
Willie og Phil 1980 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
En fri kvinde 1977 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Næste stop Greenwich Village 1976 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Næste stop, Greenwich Village 1975 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Harry og Tonto 1974 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Ud, sagde min kone 1973 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Lad mig kysse din sommerfugl 1968 Manus U/Spillefilm
Fear and Desire 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.