enda

Paul Morrissey

(1938 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Beethovens nevø 1985 Instruktion U/Spillefilm
Mixed blood 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Heat 1972 Instruktion, Manus, Foto, Klip U/Spillefilm
Kvinder på krigsstien 1971 Klip U/Spillefilm
Trash 1970 Instruktion, Manus, Foto U/Spillefilm
Flesh 1968 Instruktion, Manus, Foto, Klip U/Spillefilm
Lonesome cowboys 1968 Instruktion, Manus, Produktion, Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.