enda

Paul Newman

(1925 – 2008)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Biler 2006 Doc Hudson (org. version) U/Spillefilm
Vejen til Perdition 2002 John Rooney U/Spillefilm
Brevet i flasken 1999 Dodge Blake U/Spillefilm
Sandhedens time 1998 Harry Ross U/Spillefilm
Inside the Actors Studio 1994 Medvirkende Tv-serie
Hvem er fuldkommen? 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Det store spring 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Blaze 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Glasmenageriet 1987 Instruktion U/Spillefilm
Det handler om penge 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Ikke et ondt ord om Harry 1984 Instruktion, Manus, Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Dommen 1982 Medvirkende U/Spillefilm
I god tro 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Quintet 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Buffalo Bill og indianerne 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Druknepølen 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Det tårnhøje helvede 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Skyggeblomster 1973 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Sidste stik 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Med ryggen mod muren 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Med ryggen mod muren 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Butch Cassidy and the Kid 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Rachel - En jomfru på 35 1968 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
De kaldte ham Hombre 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Skrappe Luke 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Harper, privatdetektiv 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Bag jerntæppet 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Hajen 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Exodus 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Ung mand fra Philadelphia 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Den lange, varme sommer 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Billy the Kidd 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.