enda

Paul Rohde

(1899 – 1978)

Skuespiller. Født 17/12 1899 i Hurup, død 12/3 1978 - 78 år gammel.

Efter besættelsen blev Paul Rohde ekskluderet af Dansk Skuespillerforbund, fordi han havde deltaget i de tyske nazisters propaganda mod Danmark. Efter krigens afslutning tog han navneændring til Paul Smyrner.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En Pige uden Lige 1943 Medvirkende DK/Spillefilm
Damen med de lyse Handsker 1942 Bestritsky DK/Spillefilm
En Desertør 1940 Medvirkende DK/Spillefilm
Pas paa Svinget i Solby 1940 Medlem af menighedsråd DK/Spillefilm
Nordhavets Mænd 1939 Sverre DK/Spillefilm
Alarm 1938 Sagfører Skov DK/Spillefilm
Frk. Møllers Jubilæum 1937 Petersen, fuldmægtig DK/Spillefilm
Rasmines Bryllup 1935 Vilhelm, blikkenslagersvend DK/Spillefilm
Under den gamle Fane 1932 Medvirkende DK/Kort fiktion
Idrætsfilmen Internationale 1929 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Fra Mørke til Lys 1928 Max Gorm DK/Kort fiktion
Hadda Padda 1924 Medvirkende DK/Spillefilm
Det gyldne Horn 1923 Medvirkende DK/Spillefilm

Som Paul Smyrner

Title År Funktion Category
De unævnelige 1968 En fremmed Tv-film
Måske i morgen 1964 Medvirkende DK/Spillefilm
Sagen Winslow 1960 Medvirkende Tv-film
Paw 1959 Købmand DK/Spillefilm
Hexerie eller blind alarm 1959 Medvirkende Tv-film
Gloria 1957 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.