enda

Paul Rudd

(1969 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Ant-Man and the Wasp 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Ant-Man 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Den lille prins 2015 Mr. Prince U/Spillefilm
Prince Avalanche 2013 Alvin U/Spillefilm
Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen 2013 Brian Fantana U/Spillefilm
Dinner for schmucks 2010 Tim U/Spillefilm
Alt hvad du har 2010 George U/Spillefilm
I Love You, Man 2009 Peter Klaven U/Spillefilm
Role Models 2009 Danny Donahue, Manus U/Spillefilm
Knocked Up 2007 Pete U/Spillefilm
The 40 Year Old Virgin 2005 David U/Spillefilm
Anchorman 2004 Brian Fantana U/Spillefilm
P.S. 2004 Sammy U/Spillefilm
The Great Gatsby 2000 Medvirkende Tv-film
Manden i mit liv 1998 George Hanson U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.