enda

Paul Sarauw

(1883 – 1959)

Forfatter, manuskriptforfatter. Født 1883, død 1959. Gift 1° med Leis Lassen, 2° med skuespillerinden Ingeborg Bruhn Bertelsen, 3° med igen Leis Lassen. Far til skuespillerinde Eva Sarauw, gift Barton.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Om tobakkens skadelige virkninger 1966 Dansk version Tv-film
Eurydike 1964 Oversættelse Tv-film
Jomfruburet 1959 Dansk bearbejdning Tv-film
Styrmand Karlsen 1958 Manus DK/Spillefilm
Tre piger fra Jylland 1957 Manus DK/Spillefilm
Sønnen fra Amerika 1957 Manus DK/Spillefilm
Færgekroen 1956 Manus DK/Spillefilm
Kristiane af Marstal 1956 Manus DK/Spillefilm
Den kloge mand 1956 Manus DK/Spillefilm
Bruden fra Dragstrup 1955 Manus DK/Spillefilm
Arvingen 1954 Manus DK/Spillefilm
Ved Kongelunden 1953 Manus DK/Spillefilm
Den gamle mølle på Mols 1953 Manus DK/Spillefilm
Kriminalsagen Tove Andersen 1953 Manus DK/Spillefilm
Fra den gamle købmandsgård 1951 Manus DK/Spillefilm
Fireogtyve timer 1951 Manus DK/Spillefilm
Unge piger forsvinder i København 1951 Manus DK/Spillefilm
Lyntoget 1951 Dialog DK/Spillefilm
Historien om Hjortholm 1950 Manus DK/Spillefilm
1946 Manuskript U/Spillefilm
Panik i Familien 1945 Manus DK/Spillefilm
De kloge og vi gale 1945 Drejebog DK/Spillefilm
Teatertosset 1944 Manus DK/Spillefilm
Hans Onsdags-Veninde 1943 Manus DK/Spillefilm
Erik Ejegods Pilgrimsfærd 1943 Manus DK/Spillefilm
Frøken Vildkat 1942 Manus DK/Spillefilm
Frøken Kirkemus 1941 Manus DK/Spillefilm
Tror du jeg er født i Gaar! 1941 Manusbearbejdning DK/Spillefilm
Pas paa Svinget i Solby 1940 Manus DK/Spillefilm
Familien Olsen 1940 Manus DK/Spillefilm
I Dag begynder Livet 1939 Manus DK/Spillefilm
Under Byens Tage 1938 Manus DK/Spillefilm
Den kloge Mand 1937 Manus DK/Spillefilm
Det begyndte ombord 1937 Manus DK/Spillefilm
Plat eller Krone 1937 Manus DK/Spillefilm
Fange Nr. 1 1935 Manus DK/Spillefilm
Lynet 1934 Manus DK/Spillefilm
Skaf en Sensation 1934 Manus DK/Spillefilm
Fem raske Piger 1933 Manus DK/Spillefilm
Nyhavn 17 1933 Manus DK/Spillefilm
De blå drenge 1933 Manus DK/Spillefilm
Odds 777 1932 Manus DK/Spillefilm
Skal vi vædde en Million? 1932 Manus DK/Spillefilm
Ve den, der lyver 1930 Manus DK/Kort fiktion
Takt, Tone og Tosser 1925 Manus DK/Spillefilm
Truet Lykke 1916 Manus DK/Spillefilm
Carl Alstrups Kærlighed paa Aktier 1915 Manus DK/Spillefilm
500 Kroner inden Lørdag 1915 Manus DK/Spillefilm
Den gæve Ridder 1915 Manus DK/Spillefilm
Trold kan tæmmes 1915 Manus DK/Spillefilm
Uden Fædreland 1914 Manus DK/Spillefilm
En nydelig Ægtemand 1914 Manus DK/Spillefilm
Millionær for en Dag 1914 Manus DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.