enda

Paul Seydor

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Because I said so 2007 Klip U/Spillefilm
Barbershop 2 2004 Klip U/Spillefilm
Dark blue 2003 Klip U/Spillefilm
Hollywood Cops 2003 Klip U/Spillefilm
Tin Cup 1996 Klip U/Spillefilm
Hvide mænd kan ikke dunke 1992 Klip U/Spillefilm
Turner & hund 1989 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.