enda

Paul Smith

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Flugten fra River Kwai 1988 Lyd U/Spillefilm
Brdr. Mord 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Afrikas løve 1955 Musik U/Dokumentarfilm
En verdensomsejling under havet 1954 Musik U/Spillefilm
Søren Spætte som blaffer 1952 Instruktion U/Kort fiktion
Skaldepande vender tilbage 1937 Animation U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.