enda

Paul Sylbert

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Farlige teorier 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Befri Willy 2 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lommepenge 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sliver 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Savannah 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fresh horses 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nadine - en skudsikker affære 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ishtar 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Biloxi blues 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
God til piger 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Natty Gann 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sporløst forsvundet 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mord i Gorky Park 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Døden sletter alle spor 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kramer mod Kramer 1979 Produktionsdesign U/Spillefilm
Himlen må vente 1978 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mikey og Nicky jaget af fortiden 1976 Produktionsdesign U/Spillefilm
Gøgereden 1975 Produktionsdesign U/Spillefilm
Druknepølen 1974 Produktionsdesign U/Spillefilm
Westens vilde drenge 1972 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.