enda

Paul Verhoeven

(1938 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Elle 2017 Instruktion U/Spillefilm
Black Book 2006 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hollow Man - usynlig 2000 Instruktion U/Spillefilm
Starship troopers 1997 Instruktion U/Spillefilm
Showgirls 1995 Instruktion U/Spillefilm
Basic Instinct - Iskoldt begær 1992 Instruktion U/Spillefilm
Sidste udkald 1990 Instruktion U/Spillefilm
RoboCop 1987 Instruktion U/Spillefilm
Den vilde kriger 1985 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den fjerde mand 1983 Instruktion U/Spillefilm
Hemmelig mission 1977 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Tyrkisk konfekt 1973 Instruktion U/Spillefilm
Paarungen 1967 Edgar U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.