enda

Paul Walker

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fast & Furious 7 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Brick Mansions 2014 Damien Collier U/Spillefilm
Fast & Furious 6 2013 Brian O'Conner U/Spillefilm
Fast & furious 5 2011 Brian O'Connor U/Spillefilm
Fast & Furious 4 2009 Brian O'Conner U/Spillefilm
Running scared 2006 Joey Gazelle U/Spillefilm
Hjerternes tid 2004 Mike U/Spillefilm
2 Fast 2 Furious 2003 Brian O'Conner U/Spillefilm
Timeline 2003 Chris Johnston U/Spillefilm
The Fast and the Furious 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Joy ride 2001 Lewis Thomas U/Spillefilm
Skulls 2000 Caleb Mandrake U/Spillefilm
Spillets regler 1999 Lance Harbor U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.