enda

Paula Weinstein

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Alt hvad du har 2010 Producent U/Spillefilm
Blood diamond 2006 Produktion U/Spillefilm
Rygtet siger... 2005 Produktion U/Spillefilm
Sviger-monster 2005 Produktion U/Spillefilm
Looney Tunes - Back in Action 2003 Produktion U/Spillefilm
Analyze That 2002 Producer U/Spillefilm
Bandits 2001 Producer U/Spillefilm
The Perfect Storm 2000 Produktion U/Spillefilm
"Familie" terapi 1999 Produktion U/Spillefilm
Something to talk about 1995 Producer U/Spillefilm
Frygtløs 1993 Producer U/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Executive producer U/Spillefilm
En tør hvid årstid 1989 Producer U/Spillefilm
De fabelagtige Baker Boys 1989 Producer U/Spillefilm
Fuld fart over feltet 1985 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.