enda

Pauline Griffith

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aberne og det hemmelige våben 1995 Foley artist DK/Spillefilm
Kærlighedens smerte 1992 Foley artist DK/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Foley artist DK/Spillefilm
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Foley artist DK/Spillefilm
Springflod 1990 Foley artist DK/Spillefilm
Tarzan Mama Mia 1989 Foley artist DK/Spillefilm
Rami og Julie 1988 Foley artist DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Foley artist DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Foley artist DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Lyd Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.