enda

Peder Holm Johansen

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vildheks 2018 Valla DK/Spillefilm
Altmuligmand 2017 Poul DK/Kort fiktion
Herrens veje 1 2017 Niels Erik Tv-serie
Flaskepost fra P 2016 Kriminalassistent DK/Spillefilm
En vred mand 2015 Guru Søren DK/Kort fiktion
Stensuppe 2015 Stemme U/Kort fiktion
Skytten 2013 Detlev Olsen DK/Spillefilm
Flyveskræk 2012 Stemme U/Kort fiktion
Pendlerkids 2012 Advokaten Tv-serie
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Anders Venning Stensgaard DK/Spillefilm
Broen 1 2011 Flemming Tv-serie
Den 2. side 2010 Pjerrot Tv-serie
Cecilie 2007 Michael Konnerup DK/Spillefilm
Forestillinger 2007 Læge Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Leon Frevert Tv-serie
2900 Happiness 2007 Jeppe Tv-serie
Rene hjerter 2006 Psykiater DK/Spillefilm
Baby 2003 Repræsentant DK/Spillefilm
Er du skidt, skat? 2003 Gert Tv-serie
Skjulte spor 2000 Ken, Ken Nielsen, rejseleder Tv-serie
I Wonder Who's Kissing You Now? 1998 Bartender DK/Spillefilm
Antons blå flyver 1996 S.D.'s stedfar DK/Spillefilm
Alle tiders jul 1994 Medvirkende Tv-serie
Alle os under himlen 1993 Medvirkende Dokumentarserie
Abelone 1992 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.