enda

Peder Pedersen

(1971 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Legends of Chima 2013 Instruktion Tv-serie
LEGO Chima 4D 2013 Instruktion
Friends: New Girl in Town 2012 Instruktion Tv-film
Le bodyguard danois 2011 Instruktion, Co-producer DK/Kort fiktion
Lego Star Wars: Bombad Bounty 2010 Instruktion DK/Kort fiktion
Lego Star Wars: The Quest for R2-D2 2009 Instruktion, Historie DK/Kort fiktion
Det hvide guld 2009 Instruktion DK/Kort fiktion
Lulu & Leon 2009 Instruktørassistent Tv-serie
LEGO Indiana Jones and the Raiders of the Lost Brick 2008 Instruktion, Historie DK/Kort fiktion
Code of Conduct 2001 Instruktion, Manuskript, Klipper DK/Kort fiktion
When The Music's Over 1997 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Vågn op! 1992 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.