enda

Pedro Almodóvar

(1951 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Smerte og ære 2019 Instruktion U/Spillefilm
Julieta 2016 Instruktion U/Spillefilm
De elskende passagerer 2013 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Huden jeg bor i 2011 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Brudte favntag 2009 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Volver 2006 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Dårlig dannelse 2004 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Tal til hende 2002 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Devil's Backbone 2001 Produktion U/Spillefilm
What Have I Done To Deserve This? 2000 Instruktion U/Spillefilm
Alt om min mor 1999 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kødet skælver 1997 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Min hemmeligheds blomst 1995 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kika 1993 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Høje hæle 1991 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Bind mig, elsk mig! 1989 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kvinder på randen af et nervøst sammenbrud 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Begærets lov 1987 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kærlighedens matadorer 1986 Instruktion, Manus U/Spillefilm
¿Qué he hecho yo para merecer esto!! 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Entre tinieblas 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Passionens labyrint 1982 Instruktion, Manus, Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.