enda

Peer Raben

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fassbinder - at elske uden at kræve 2015 Musik DK/Dokumentarfilm
Sirup 1990 Musik DK/Spillefilm
Venusfælden 1988 Musik U/Spillefilm
Flamberede hjerter 1986 Musik DK/Spillefilm
Den flamberede kvinde 1983 Musik U/Spillefilm
Hjertets glød 1983 Musik U/Spillefilm
Grænseløs 1983 Musik U/Spillefilm
Gyngen 1983 Musik U/Spillefilm
Querelle 1982 Musik U/Spillefilm
Veronika Voss' længsel 1981 Musik U/Spillefilm
Lola 1981 Musik U/Spillefilm
Lili Marleen 1980 Musik U/Spillefilm
Bildnis einer Trinkerin 1979 Musik U/Spillefilm
Den tredje generation 1979 Musik U/Spillefilm
Bolwieser 1977 Musik U/Spillefilm
Den desperate mand 1977 Musik U/Spillefilm
Kinesisk roulette 1976 Musik U/Spillefilm
Englenes skygger 1976 Musik U/Spillefilm
Satans yngel 1975 Musik U/Spillefilm
Mutter Küsters himmelfart 1975 Musik U/Spillefilm
Frihedens knytnæve 1975 Musik U/Spillefilm
Vildtets veje 1973 Musik Tv-film
Indianerdrengen Tschetan 1972 Musik U/Spillefilm
Advarsel mod en hellig luder 1971 Musik U/Spillefilm
Pestens guder 1970 Musik U/Spillefilm
Advarsel mod en hellig luder 1970 Musik U/Spillefilm
Rio das mortes 1970 Musik Tv-film
Den amerikanske soldat 1970 Musik U/Spillefilm
Oprøret i Niklashausen 1970 Musik Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.