enda

Pelle Møller

(1975 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
På tur med far (oversigt) 2017 Executive producer Dokumentarserie
Sikke et cirkus 2017 Redaktør, DR1 DK/Spillefilm
Make My Day 2008 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Helmer og søn 2006 Manus DK/Kort fiktion
Åndehullet 2003 Instruktion Tv-serie
Er du skidt, skat? 2003 Instruktion, Pelle, Manuskript Tv-serie
Perforama 2002 Instruktion, Mand til jobsamtale, Manus Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.