enda

Penelope Ann Miller

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Birth of a Nation 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Messengers 2007 Denise U/Spillefilm
Forbandelsen 1997 Dr. Margo Green U/Spillefilm
The Shadow 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Fanget af fortiden 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Andre folks penge 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Strømer i børnehaveklassen 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Downtown 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Enmandspatruljen 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.