enda

Penny Marshall

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forhekset 2005 Produktion U/Spillefilm
Cinderella Man 2005 Produktion U/Spillefilm
Riding in Cars with Boys - drengene i mit liv 2001 Instruktion U/Spillefilm
Bill Rago 1994 Instruktion U/Spillefilm
I en klasse for sig selv 1992 Instruktion U/Spillefilm
Livet længe leve 1990 Instruktion U/Spillefilm
Big 1988 Instruktion U/Spillefilm
Spionen der kom ind på skærmen 1986 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.