enda

Pernilla August

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Britt-Marie var her 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Kursk 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Instruktion, Karin Tv-serie
Den alvorsfulde leg 2016 Instruktion U/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Instruktion Tv-serie
Dom over død mand 2012 Maja Forssman U/Spillefilm
Hamilton: I nationens interesse 2012 Statsminister U/Spillefilm
Call Girl 2012 Medvirkende U/Spillefilm
Beyond 2011 Instruktion, Manuskript U/Spillefilm
Miss Kicki 2009 Kicki U/Spillefilm
Forestillinger 2007 Eva Tv-serie
Doxa 2005 Kristina U/Spillefilm
Drabet 2005 Nina DK/Spillefilm
Eiffeltornet 2004 Lena U/Kort fiktion
Hvis jeg vender mig om - en film om håb 2003 Agnes U/Spillefilm
Dag og nat 2003 Søsteren (Eva) DK/Spillefilm
Jeg er Dina 2002 Gertrud, Dinas mor U/Spillefilm
Nedtælling 2001 Beata Ekesjö U/Spillefilm
Hr. Boe & co's Anxiety 2001 Medvirkende DK/Kort fiktion
Anna 2000 Anna Terlow DK/Spillefilm
Glaspusterens børn 1998 Sofia U/Spillefilm
Den sidste kontrakt 1998 Nina Nyman U/Spillefilm
Jerusalem 1996 Karin U/Spillefilm
Den gode vilje 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.