enda

Pernille Andersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Til vi falder 2019 Julie DK/Spillefilm
Grøn top 2018 Mor DK/Kort fiktion
Delfinen 2017 Anna, Manuskript DK/Kort fiktion
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Rikke DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Ellen Ramsdahl Tv-serie
Nexo Knights 2015 Mastering-koordinator Tv-serie
Borgen 3 2013 Journalist Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.