enda

Pernille Frydensberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Anna Pihl 2006 Kostumier Tv-serie
Danmarks sjoveste mand 2005 Kostumer DK/Kort fiktion
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Kostumeassistent DK/Spillefilm
In Transit 2005 Kostumeassistent DK/Kort fiktion
Den gode strømer 2004 Kostumer DK/Spillefilm
Tvilling 2003 Kostumer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.