enda

Pernille Grumme

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De kaldte os frisører 2007 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tid til forandring 2004 Rita DK/Spillefilm
Bornholms stemme 1999 Adoptionsdame DK/Spillefilm
Portland 1996 Dialogkonsulent DK/Spillefilm
Nøgen 1992 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tavshed 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
Koks i kulissen 1983 Charlotte DK/Spillefilm
Krigsdøtre 1981 Connie Tv-serie
Strandvaskeren 1978 Gerda Isaksen, laborant Tv-serie
Hvem myrder hvem? 1978 Medvirkende DK/Spillefilm
Nyt legetøj 1977 Varietésangerinde DK/Spillefilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Margit, O.C.'s sekretær DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Vibeke Andersen Tv-serie
Anna Sophie Hedvig 1975 Medvirkende Tv-film
Per 1975 Prostitueret DK/Spillefilm
Kvindefestival '74 1974 Speaker DK/Dokumentarfilm
Prins Piwi 1974 Kvindestemme fra ugeblad DK/Spillefilm
Hvornår dør Maria? 1972 Medvirkende Tv-film
Motorvej på sengekanten 1972 Frk. Baldrian, præstens husholderske DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Stuepige DK/Spillefilm
Javel, hr. bøddel 1971 Annelise Tv-film
Revolutionen i vandkanten 1971 Badepigen DK/Spillefilm
I morgen, min elskede 1971 Gerd DK/Spillefilm
Ikke et ord om Harald 1970 Merete Tv-film
Hemmelig sommer 1968 Medvirkende Tv-serie
Kærligheden varer længst 1967 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.