enda

Pernille Hilgart

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ulv i fåreklæder 2017 Bianca U/Spillefilm
På toppen af verden 2015 Moderen U/Spillefilm
En ekstra indsats 2013 Receptionist DK/Kort fiktion
Carmen & Colombo 2011 Tøjekspedient Tv-serie
Mille 2009 Maries mor Tv-serie
Løgnhalsen 2007 Medvirkende Tv-serie
Anja efter Viktor 2003 Trisse DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.