enda

Pernille Schrøder

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Alle for to 2013 Pædagog DK/Spillefilm
Kristian 2009 Mias mor Tv-serie
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Frk. Basse DK/Spillefilm
De frygtløse - The muuhvie 2004 Maggie U/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Puk DK/Spillefilm
Klinkevals 1999 Julie Westermann DK/Spillefilm
Klinkevals - Juliane 1999 Julie Westermann Tv-serie
Kaos i opgangen 1997 Vivi Hansen Tv-serie
TAXA 1997 Medvirkende Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.