enda

Perry Andelin Blake

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mød min "måske" kone 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
Drengerøve 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Zohan 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jeg erklærer jer nu for Chuck og Larry 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Click 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
The longest yard 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jorden rundt i 80 dage 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Without a Paddle 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Master of Disguise 2002 Instruktion U/Spillefilm
Deeds 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Big Daddy 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
The wedding singer 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
The waterboy 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.