enda

Pete Postlethwaite

(1945 – 2011)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Lost World: Jurassic Park 1997 Roland Tembo U/Spillefilm
Amistad 1997 Holabird U/Spillefilm
Brassed off! 1996 Danny U/Spillefilm
Dragonheart 1996 Gilbert U/Spillefilm
In the Name of the Father 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Fjerne stemmer, stille liv 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Coast to Coast 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.