enda

Peter Andrews

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Side effects 2013 Foto U/Spillefilm
Mit liv med Liberace 2013 Foto U/Spillefilm
Magic Mike 2012 Foto U/Spillefilm
Haywire 2011 Foto U/Spillefilm
The informant! 2009 Foto U/Spillefilm
Bubble 2009 Foto U/Spillefilm
Che - Argentineren 2008 Foto U/Spillefilm
Ocean's 13 2007 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.