enda

Peter Bak

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jesus vender tilbage 1992 Lys DK/Spillefilm
Liv - et billeddigt 1991 Fotograf DK/Eksperimentalfilm
Farlig færd 1990 Foto DK/Kort fiktion
Himmelflugt 1990 Foto DK/Kort fiktion
Bank poesi 1990 Foto DK/Eksperimentalfilm
Mænd føder børn 1990 Foto DK/Dokumentarfilm
Glemmer du ... - en film om demens 1989 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.