enda

Peter Bastian

(1943 – 2017)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hugland 2016 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Nu - et øjeblik på Jorden 1992 Musik, Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Husker du... 1992 Musik DK/Dokumentarfilm
Jydekompagniet 1988 Solist DK/Spillefilm
En meget gammel herre med kæmpestore vinger 1986 Musik DK/Kort fiktion
Gøgeungen 1984 Komponist DK/Dokumentarfilm
Stalten Mette 1981 Musikant Tv-film
Lille Virgil og Orla Frøsnapper 1980 Musik DK/Spillefilm
Trællenes oprør 1979 Musik DK/Spillefilm
Sanct Hansaften-spil 1979 Medvirkende Tv-film
Trællene 1978 Musik DK/Spillefilm
Strømer 1976 Receptionist DK/Spillefilm
Da Svante forsvandt 1975 Musiker DK/Spillefilm
Historiebogen 6: Midlertidige løsninger på problemerne 1974 Musik DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 3: Fremtiden er lys ... for nogen 1973 Musik DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 1: Et flakkende lys i mørket 1972 Musik DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 2: I daggryet trodses alle farer 1972 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.