enda

Peter Baunbæk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rockerne 2004 Fotograf Tv-serie
Junior 2003 Kameraoperatør Tv-serie
Banjos likørstue 2001 Kameraoperatør Tv-serie
Forunderlige Frede 1996 Assistent Tv-serie
Jeg ville ønske for dig... 1995 Grip Tv-serie
Parløb 1990 Toneassistent Tv-serie
Kirsebærhaven 89 1990 Grip Tv-serie
Himmel og helvede 1988 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Alle elsker Debbie 1987 Toneassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.