enda

Peter Belli

(1943 - )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rejsen til Saturn 2008 Alien diktator DK/Spillefilm
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Valde Underbid DK/Spillefilm
Motormagasinet 2004 Sig selc Tv-serie
Tid til forandring 2004 Johnny DK/Spillefilm
Stor ståhaj 2004 Don Feinberg U/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Stemme Tv-serie
Magnus og Myggen 2001 Konrad Kat Tv-serie
Flyvende farmor 2001 Kaptajn DK/Spillefilm
Et rigtigt menneske 2001 Sedergren DK/Spillefilm
Dødsjov 2000 Look-a-like-mand DK/Kort fiktion
Bag om fremviseren 1999 Verner DK/Kort fiktion
Stuart Little 1999 Smokey/Spencer U/Spillefilm
Den attende 1996 Bus-guide DK/Spillefilm
Fæhår & Harzen 1995 Bingovært Tv-serie
Løvernes konge 1994 Rafiki U/Spillefilm
På pletten 1991 Medvirkende Tv-serie
Høfeber 1991 Fabrikant Ehrlers DK/Spillefilm
Ugeavisen 1990 Arne From Tv-serie
Jeg vil ha' dig 1989 Medvirkende Tv-serie
Dagens helt 1989 Preben DK/Kort fiktion
Far på færde 1988 Walter Tv-serie
Tonny Toupé show 1985 Buschauffør Tv-serie
I Johannes verden 1983 Uffe Leifersen Tv-film
Pelle Haleløs 1981 Stemme U/Spillefilm
Palles grill 1979 Medvirkende DK/Kort fiktion
En ordentlig omgang 1977 Medvirkende Tv-film
Den dobbelte mand 1976 Mikael Mortensen DK/Spillefilm
Bennys badekar 1971 Blæksprutten DK/Kort fiktion
Thomas er fredløs 1967 Indianeren DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.