enda

Peter Berg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mile 22 2018 Instruktion U/Spillefilm
Patriots Day 2017 Instruktion U/Spillefilm
Deepwater Horizon 2016 Instruktion U/Spillefilm
Lone Survivor 2013 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Battleship 2012 Instruktion, Producer U/Spillefilm
The greatest movie ever sold 2011 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Virtuality 2009 Instruktion Tv-film
Hancock 2008 Instruktion U/Spillefilm
The Kingdom 2007 Instruktion U/Spillefilm
Friday Night Lights 2004 Instruktion
Welcome to the jungle 2003 Instruktion U/Spillefilm
Very bad things 1998 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.