enda

Peter Biziou

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Afsporet 2005 Foto U/Spillefilm
Unfaithful 2002 Foto U/Spillefilm
The Truman Show 1998 Foto U/Spillefilm
Richard III 1995 Foto U/Spillefilm
In the Name of the Father 1993 Foto U/Spillefilm
Misbrugt 1992 Foto U/Spillefilm
Glædens by 1992 Foto U/Spillefilm
Rosenkrans og Gyldenstjerne er døde 1990 Foto U/Spillefilm
Mississippi burning 1988 Foto U/Spillefilm
En anden verden 1987 Foto U/Spillefilm
9 1/2 uge 1985 Foto U/Spillefilm
Landet uden nåde 1984 Foto U/Spillefilm
Pink Floyd: The wall 1982 Foto U/Spillefilm
Monty Python's life of Brian - et herrens liv 1979 Foto U/Spillefilm
Bugsy Malone 1976 Fotograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.