enda

Peter Boesen

(1945 – 1992)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Y som Yrsa 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
Sirup 1990 Manus, Tørberg DK/Spillefilm
Vi ses måske 1989 DSB-mand DK/Kort fiktion
Isolde 1989 Isoldes kollega DK/Spillefilm
En hård dags nat 1987 Medvirkende DK/Kort fiktion
Koks i kulissen 1983 Tjener DK/Spillefilm
Kom som du er 1982 Medvirkende Tv-film
Det hemmelige Danmark 1981 Medvirkende Tv-film
Kniven i hjertet 1981 Blomsterhandler DK/Spillefilm
Dette er et tv-apparat 1980 Medvirkende Tv-film
Næste stop - Paradis 1980 Togfører Kurt Larsen, Dagmars afdøde mand DK/Spillefilm
Side om side for rødt 1977 Zeus Tv-film
Aftenlandet 1977 Medvirkende DK/Spillefilm
Ku' jeg hjælpe Dem med noget? 1973 Ekspedienten DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.