enda

Peter Boyle

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
1408 2007 Klip U/Spillefilm
Tristan & Isolde 2006 Klip U/Spillefilm
Afsporet 2005 Klip U/Spillefilm
The Hours 2002 Klip U/Spillefilm
Quills - Marquis de Sades forførende pen 2000 Klip U/Spillefilm
The postman 1997 Klip U/Spillefilm
Helligtrekongersaften 1996 Klip U/Spillefilm
Waterworld 1995 Klip U/Spillefilm
Rapa Nui 1994 Klip U/Spillefilm
Sommersby 1993 Klip U/Spillefilm
Robin Hood - den fredløse 1991 Klip U/Spillefilm
Robin Hood: den fredløse 1991 Klip U/Spillefilm
Queen of hearts 1989 Klip U/Spillefilm
Krigsdjævelen 1988 Klip U/Spillefilm
Messe for en morder 1987 Klip U/Spillefilm
Det er ikk' vores planet 1985 Klip U/Spillefilm
Kuk i timeplanen 1985 Klip U/Spillefilm
Countryman 1982 Klip U/Spillefilm
McVicar farlig og på fri fod 1980 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.