enda

Peter Boyle

(1935 – 2006)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Springturen 1989 Medvirkende U/Spillefilm
En russer rydder op i Chicago 1988 Cmdr. Lou Donnelly U/Spillefilm
Kaptajn Gulskæg 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Menneskejagt i San Francisco 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Rumstation Jupiter 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Vorherre til vejrs 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Vind og skæv 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Hårdkogt 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Bossen 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Frankenstein Junior 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Crazy Joe 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Fræk som fanden 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Stem på McKay 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Joe 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.