enda

Peter Christian Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Krøniken 2004 Lyd Tv-serie
Se dagens lys 2003 Lyd Tv-film
Afgrunden 2003 Lyd DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Lyd Tv-serie
Den serbiske dansker 2001 Lydoptagelser Tv-film
De udvalgte 2001 Lydoptagelser Tv-serie
Edderkoppen 2000 Lyd Tv-serie
Find dig selv 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Blinkende lygter 2000 Lyd DK/Spillefilm
Dybt vand 1999 Lyd Tv-film
Majoren 1998 Lyd Tv-film
I Lars von Triers rige - en mand og hans tv-serie 1994 Lyd Tv-dokumentar
Du store verden - 39 søskende 1991 Lyd Tv-dokumentar
Landsbyen 1991 Lyd Tv-serie
Dansk naturgas 1981 Lyd Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.