enda

Peter Cushing

(1913 - 1994)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De kom fra luften 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Satan er løs 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Rædsels-klinikken 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg - et uhyre 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Frankenstein lægger hjernen i blod 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Syre sletter alle spor 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Truslen fra dødens ø 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Dr. Terror 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Baskervilles hund 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.