enda

Peter E. Berger

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Alvin og de frække jordegern 2008 Klip U/Spillefilm
Coach Carter 2005 Klip U/Spillefilm
Clockstoppers 2002 Klip U/Spillefilm
Save the Last Dance 2001 Klip U/Spillefilm
Star Trek: Insurrection 1998 Klip U/Spillefilm
Farligere end politiet tillader 1997 Klip U/Spillefilm
Red corner 1997 Klip U/Spillefilm
Den fantastiske rejse II 1996 Klip U/Spillefilm
Star Trek Generations 1994 Klip U/Spillefilm
Hokus pokus 1993 Klip U/Spillefilm
Død for anden gang 1991 Klip U/Spillefilm
En god mor 1988 Klip U/Spillefilm
Farligt begær 1987 Klip U/Spillefilm
Less than zero - livet i overhalingsbanen 1987 Klip U/Spillefilm
Rejsen tilbage til Jorden 1986 Klip U/Spillefilm
For Gud og mafiaen 1982 Klip U/Spillefilm
Første mandag i oktober 1981 Klip U/Spillefilm
Kiss 1978 Klip Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.