enda

Peter Engberg

(1946 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min avatar og mig 2010 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Fremskridt - et nyt årtusinde 1999 Instruktion DK/Dokumentarfilm
En verden uden tid og sted 1995 Foto DK/Dokumentarfilm
Øje blikke 1993 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Nu - et øjeblik på Jorden 1992 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Transformationer - verdener i forvandling 1988 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Peter von Scholten 1987 Stillfotograf DK/Spillefilm
Når vinden blæser 1986 Oversættelse U/Spillefilm
Eftersøgningen 1971 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Ang.: Lone 1970 Chauffør i jeep DK/Spillefilm
Choices 0 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Odense Internationale Film Festival 2000-08-14 Fremskridt - et nyt årtusinde
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.