enda

Peter Englesson

(1954 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Motormagasinet 2004 Pølsemand Bjarne, Lyd Tv-serie
Magnetisørens femte vinter 1999 Produktionskonsulent (postproduktion) DK/Spillefilm
Lyset, mørket og farverne 1998 Klip DK/Dokumentarfilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Avid-tekniker U/Spillefilm
Love & Hate - European Stories 1995 Klipper DK/Kort fiktion
Bryllupsfotografen 1994 Klip DK/Spillefilm
Bødlen som offer 1994 Klip DK/Dokumentarfilm
Hvor sidder livet 1992 Klip DK/Dokumentarfilm
Russian pizza blues 1992 Klip DK/Spillefilm
Eventyret om den vidunderlige musik 1991 Lyd DK/Kort fiktion
Con Spirito - en film om Carlo Zecchi 1991 Lyd DK/Dokumentarfilm
Huller i suppen 1988 Klip DK/Spillefilm
Den skjulte virkelighed 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
Rami og Julie 1988 Toneassistent DK/Spillefilm
Epidemic 1987 Lyd DK/Spillefilm
En meget gammel herre med kæmpestore vinger 1986 Klip, Lyd DK/Kort fiktion
Manden i Månen 1986 Lyd DK/Spillefilm
Tonny Toupé show 1985 Hermansens gæst ved bordet, Klip, Lydmix Tv-serie
Jeg er skraldemand - og det er jeg stolt af 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
I hvilket vand 1985 Lyd DK/Kort fiktion
Tænk selv - en film om Poul Henningsen 1984 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Samson og Sally 1984 Lyd DK/Kort fiktion
Suzanne og Leonard 1984 Lyd DK/Spillefilm
Dagens tilbud 1984 Lyd DK/Dokumentarfilm
I vækstens vold 1984 Lyd DK/Dokumentarfilm
Driver dug falder rim 1984 Lyd DK/Kort fiktion
Nu dages det søstre 1984 Lyd DK/Dokumentarfilm
Tjenestepiger 1984 Lyd DK/Dokumentarfilm
Forbrydelsens element 1984 Toneassistent DK/Spillefilm
Din nabos søn [kort version] 1983 Lyd, Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Gymnasiet - en skoleform 1983 Lyd DK/Dokumentarfilm
Din nabos søn 1981 Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.