enda

Peter Eszterhás

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gøngehøvdingen 1992 Instruktion Tv-serie
Kajs fødselsdag 1990 Billetkontrollør DK/Spillefilm
En afgrund af frihed 1989 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Notater om kærligheden 1989 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Alle elsker Debbie 1987 Instruktion, Manus, Læge Tv-serie
Når engle elsker 1985 Instruktion DK/Spillefilm
Stalten Mette 1981 Instruktion Tv-film
Historien om Kim Skov 1981 Skolepsykolog DK/Kort fiktion
Attentat 1980 Michael Wilnsdorf DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Låsesmeden Tv-serie
Fra poetens pen 1974 Instruktion Tv-film
Cayennepeber 1971 Instruktion Tv-film
Glassplinten 1969 Instruktion Tv-film
Abracadabra eller Huusspøgelse 1961 2. musikant Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.